tisdag 6 april 2010

Sannas tränings-assajmänt

Har tänkt hela påsken...ibland även med olika sorters och nivåer av berusningsmedel som förstärkning, inspiration och fördumning. Kom fram till att jag börjar med en frivilliggrej bara...lite som uppvärmning för de som vill.

Blunda, slappna av och lev er in i följande berättelse...det första som dyker upp i tanken är det du ska komma ihåg. (ok, titta nu då, så ni kan läsa..)

Du vaknar, utvilad och glad, i ett sovrum där du känner dig trygg och hemma. Solen skiner in på dig genom fönstret och du bestämmer dig för att gå ut.
Du går genom rummen och öppnar ytterdörren.
Där är det ett djur - vilket?
Du väntar tills djuret försvunnit och fortsätter gå längst en grusväg som leder till en äng. Du vandrar genom ängen mot skogsbrynet och in i skogen. Skogen tätnar och blir snart så tät att ljuset nästan inte kommer igenom grenar och lövverk. Det är varmt och svettigt och du får krypa och tränga dig igenom för att inte bli fast.
Plötsligt finns ett djur helt nära, framför dig - vilket?

Jag säger senare, kanske imorrn eller när ni vill, vad det betyder...men kom ihåg hur bilderna i era tankar sett ut, känslan och framförallt djuren.


Ok, sov gott

ses imorrn kl.0900 onblog

s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar